Usos inusitados da GoPro:
E por falar em churrasco, olha essa pérola que o Pattoli encontrou!
Inacreditável!
Não, bicho… Não, isso não tá certo… Não pode… Como é que pode uma porra dessas?
Nem sou dos maiores fãs deste prato, mas o método apresentado pelo Bruno no Hipster Channel parece bem elucidativo para quem curte uma batatinha. Vê lá.
Vi na Liv, que aproveitou para desenterrar a já clássica receita do Fred para o bife perfeito.
WTF de carne!
Sem mais. Via Jesus Manero.
Scientists are cooking up new ways of satisfying the world’s ever-growing hunger for meat.
“Cultured meat” — burgers or sausages grown in laboratory Petri dishes rather than made from slaughtered livestock — could be the answer that feeds the world, saves the environment and spares the lives of millions of animals, they say.
Granted, it may take a while to catch on. And it won’t be cheap.
The first lab-grown hamburger will cost around 250,000 euros ($345,000) to produce, according to Mark Post, a vascular biologist at the University of Maastricht in the Netherlands, who hopes to unveil such a delicacy soon.
Experts say the meat’s potential for saving animals’ lives, land, water, energy and the planet itself could be enormous.
Via Reuters.
Via Heartaches of my Own.